Talli on lopettanut toimintansa.
Tämä on virtuaalihevonen - This is a SIM-game horse, it has nothing to do with real life.
KTK II

Sateen Amy

#3151 - http://www.anfarwol.net/windsor/p/sateenamy
Hevosella ei ole vielä kuvaa.
NimiSateen Amy "Amy"
Rekisterinumero VH06-021-6165
Syntymäaika15.08.2009
Ikä, ikääntymistapa 29-vuotias ( 6 kk = 1 v, 29.02.2024 )
Sukupuolitamma
Rotutrakehner
Säkäkorkeus166 cm
Väriruunikko
KasvattajaPulmu N.
Omistajasandi (VRL-07737) & Emma (VRL-01062)
Ex-om. / tuojaCery
Kilpailulaji ja tasoyleispainotteinen, Ko Int II, Re 90 cm

Kilpaillut Ceryn omistuksessa.

© Cery

Sateen Amy eli ystävien kesken vain Amy on vilkas ja utelias tamma. Vieraiden taskut tutkitaan perin pohjin jos vaikka taskussa olisi jotain mehukkaita nameja. Amyssa on kyllä se paha tapa, että se on kauhean ahne, elikkä jos se löytääkin taskusta jotain se voi ruveta hampaillaan hankaamaan takin taskua, että saisi namit itselleen.Amy ei tykkää olla ollenkaan yksin. Sen on aina oltava jonkun kanssa. Joten älä lähde yksin Amyn kanssa käymään maastossa! Mutta myös diiva tämä tamma osaa olla, joten pitäkää vain varanne niiden mutalätäköiden kanssa! Huom olen varoittanut teitä!

Hoitaessa Amy on ihan kiltisti ja paikallaan ei tarvitse heilua tai hosua vain nauttia kun joku rapsuttaa.. No ei todellakaan! Amy hosuu ja pyörii, kunnes se huomaa, että on ihan yksin. Sen jälkeen se rupeaa hirnumaan pikku hiljaa ja pyytää kuin koira, että '' tule takaisin haluan olla vielä kanssasi!''. Kavioita putsatessa nostetaan nätisti jalka ylös ja sitten koitetaan laskea sitä riuhtoen alas. Loimittaessa voi yrittää repiä loimea tai näykkiä hihnoja. Voi luimia tai yrittää uhkailla ihan tosissaan. Mutta ottakaakin huomioon, että kun olet tuntenut tamman monta vuotta, se ei tee enää pahaa sinulle.. Tarhasta hakiessa Amy tulee portille odottamaan ja kuin katsoisi silmillään, että kuolen pian jollen saa ruokaa. Portin avautuessa tamma on jo valmis kiiruhtamaan syömään.

Taluttaessa kuljetaan nätisit mitään hoppuilematta jollei vierellä ravailua lasketa. Amy voi yrittää ottaa pieniä spurtteja, että ruoka on jo sisällä. Satuloidessa Amy seisoo paikallaan, mutta satulavyötä kiristäessä ja jos joku seisoo ihan sen pään vieressä voin sanoa, että auts. Amy yrittää iskeä juuri siihen viereiseen ja lähimpään. Joten en kannata yhtään enemmistöä karsinaan kun Amylle laitetaan kamoja. Suitset tamma antaa laittaa ihan nätisti ja ne pysyvätkin pääässä. Selkään noustessa Amy voi ruveta pyörimään, joten suosittelen jonkun henkilön pitämään suitsista kiinni.

Ratsastaessa hyvin tasainen ja villihkö tamma. Pitäisi päästä ottamaan monen monta spurttia ja laukkapätkää, että Amy saisi tyytymään. Sen mielestä on ihan tylsää mennä ihan vain jotain samaa rataa vaan pitäähän, nyt jotain jännitystäkin olla. Koulussa tamma on aivan loistava ja silloin se saa itsensä rauhoitettua siihen, että se pystyy kuuntelemaankin apuja. Tamma kuuntelee tarkasti pienimmätkin avut ja on ihan rauhallinen. Siksi Amy onkin paras ratsastettava vaikka ei olekaan mikään viilipytty. Esteillä tamma taas kuumuu nopeasti ja ei muutenkaan ole ihan kaikkien ratsastajien hevonen. Amy on silti hiukan haastava ja vaikea hevonen vaikka koulussa se toimiikin kuin kaikkien kouluratsastajien unelma, mutta se on ihan kiinni mistä hevonen tykkää. Esteistä Amy ei niinkään välitä joten sitä ei kiinnosta hyppiä esteiden yli. Maastossa Amy on varovainen ja hyvin usein se pysähtyy paikalleen ja kuuntelee tuleeko joku sen perässä tai onko joku pusikossa. Pellolla Amy tykkää ravata ja laukata sen lempi puuhaa on tuntea kun harja helmuaa tuulessa joten Amy tykkää olla ulkona todella paljon. Maasto lenkkeily on siitä ihanaa!

i. 8r Golden Skans
trak, 169 cm, ruunikko
KTK II, KRJ-I
ii. Oroaq
trak, 165 cm, tummanruunikko
VIR MVA Ch, KTK II
iii. Drabant (evm)
trakehner
iie. Bellevue (evm)
trakehner
ie. Elfenbein
trak, 167 cm, kimo
VIR MVA Ch, KTK III
iei. Schwalben GER (evm)
trakehner
iee. AN Vanessa (evm)
trakehner
e. 8r Lay Lady Lay
trak, 165 cm, kimo
ei. Skyé
trak, 167 cm, ruunikko
VIR MVA Ch, KTK II
eii. Roan Impuls (evm)
trakehner
eie. Voyager (evm)
trakehner
ee. Rock&Rob
trak, 161 cm, kimo
eei. Rock&Roll (evm)
trak, 164 cm
eee. Misc (evm)
trak, 160 cm

Kilpailut

Jälkeläiset

01.04.2010 o. Reverencé (i. Star Theme's Arizona)
16.11.2015 t. April Showers Vegas (i. Bloody Pirates 54)

Kuvagalleria

Päiväkirja, valmennukset

© 2014 Emma & sandi | Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.

Otsikon kuva © Joe Dunckley