Talli on lopettanut toimintansa.
Tämä on virtuaalihevonen - This is a SIM-game horse, it has nothing to do with real life.

San Ariadne

#3595 - http://www.anfarwol.net/windsor/p/sanariadne
Hevosella ei ole vielä kuvaa.
NimiSan Ariadne "Aria"
Rekisterinumero VH14-001-0086
Syntymäaika10.12.2002
Ikä, ikääntymistapa 21-vuotias ( IRL, 23.05.2024 )
Sukupuolitamma
Rotuakhal-teke
Säkäkorkeus155 cm
Väritummanruunikko
Kasvattajasandi
Omistajasandi (VRL-07737) & Emma (VRL-01062)
Ex-om. / tuojaQuiero, Hopeajoen Siittola
Kilpailulaji ja tasoyleispainotteinen, Ko He B, Re 130 cm
© Kerppa

Varsana: Edna on melko rauhallinen, lähes uneksivan oloinen tammavarsa. Edna ei kaipaa ihmisen läheisyyttä, mutta ei ota siitä pulttiakaan jos sen uneksimista mennään häiritsemään. Edna on ns. oman tiensä kulkija, ja se haahuileekin yleensä juuri siellä, missä muut hevoset eivät ole. Tuo unelmointi ja ihmisten seurassa viihtymättömyys tuntuvat olevan "sukuvika" tuolta emän puolelta.. mutta onhan sekin parempi kuin joku mielenvikainen pommi! Noh, kuitenkin. Ednaa odottaa mitä luultavimminkin este- sekä siitoshevosen ura, ainakin jos vanhempansa yhtään periyttävät hyppykykyään!

Edna on helppo käsitellä, se tekee mitä pyydetään niissä rajoissa kun se osaa. Jalat nousee hienosti (on noussut hienosti aina sitten ensimmäisten kahden painimatsin jälkeen..), sidottuna seisominen onnistuu - niin edestä kuin kahdeltakin puolelta - ja taluttaminenkin luonnistuu ihan mukavasti. Edna on kyllä siitä omituinen varsa, että se tuntuu viihtyvän tallissa - se seisoisi vähänkin huonommalla kelillä paljon mieluummin sisällä lämpöisessä heiniä rouskuttaen kuin pihalla kavereiden kanssa kirmaten!

Tuo, että Edna viihtyy tallissa, pätee yhä vieläkin vallan mainiosti. On meinaat niin monet kerrat todettu, että jos tamma saisi itse päättää, kävisi se vain haistamassa ulkoilmaa ja kiiruhtaisi sitten kovaa vauhtia takaisin karsinaan :) Edna on siis rauhallinen ja kiltti hoitaa, sitä eivät huolet paljoa paina ja se on lähes aina uppoutunut omiin aatoksiinsa. Ednalla vain on se vika, että se ärähtää sille, joka rikkoo sen uneksivan rauhan mutta kuitenkin äkkiä taas käsittää, että eihän tässä mitään ja on taas kilttiä tyttöä. Edna on kylläkin hieman säikky, ja sen kanssa käyskennellessä pitää olla aina vähän varuillaan, ettei tamma säikähdettyään hyppää syliin.

Ratsuna Edna on hieman rasavilli, ja tykkää nähdä pieniä monstereita jokapuolella. Ja oikein tympääntyneenä se saattaa esittää oikeinkin hienoja oikeaoppisia levadeja ;) Muttah, Edna on herkkä niin suustaan kuin kyljistäänkin, ja sen kanssa täytyy olla hellä ja varovainen, eikä tehdä yhtäkään virheliikettä, sillä virheliikkeet voivat saada aikaiseksi sen, että tamma lähtee iloissaan laukkailemaan etiäppäin. Edna on kyllä hyvä ratsastaa, jos ratsastaja vain hallitsee itsensä täydellisesti, ja silloin se saattaa esittää jopa olevansa oikeinkin hyvä kouluhevonen, esteillä taasen tämän tamman kanssa ei tarvitse olla turhan nuuka, sekun ylittää ne vaikka miten.

i. San Grande
11, 161 cm, ruunivoikko
at, 161 cm, ruunivoikko
YLA3
ii. Grannuke
11, 159 cm, voikko
iii. Grandeware (evm)
akhal-teke
iie. Amna (evm)
akhal-teke
ie. Nice-n-Easy Cross Your Brains
11, 154 cm, tummanruunikko
iei. Samurai (evm)
akhal-teke
iee. Sharante (evm)
akhal-teke
e. Q' Jellatartar
11, 156 cm, tummanruunikko
at, 156 cm, tummanruunikko
KTK III
ei. Qataran
11, 159 cm, tummanruunikko
eii. Qentin (evm)
akhal-teke
eie. Adriana (evm)
akhal-teke
ee. Khalejik
11, 151 cm, ruunikko
eei. Khalahad (evm)
akhal-teke
eee. Dejinka (evm)
akhal-teke

Kilpailut

Jälkeläiset

Kuvagalleria

Päiväkirja, valmennukset

© 2014 Emma & sandi | Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.

Otsikon kuva © Joe Dunckley