Talli on lopettanut toimintansa.
Tämä on virtuaalihevonen - This is a SIM-game horse, it has nothing to do with real life.

Oberon

#3618 - http://www.anfarwol.net/windsor/p/oberon
Hevosella ei ole vielä kuvaa.
NimiOberon "Osku"
Rekisterinumero VH14-005-0004
Syntymäaika11.10.2002
Ikä, ikääntymistapa 21-vuotias ( IRL, 24.04.2024 )
Sukupuoliori
Rotucleveland bay
Säkäkorkeus163 cm
Väripunaruunikko
KasvattajaM. Jones, UK
Omistajasandi (VRL-07737) & Emma (VRL-01062)
Ex-om. / tuoja
Kilpailulaji ja tasoyleispainotteinen, Ko He B, Re 80 cm

Osku on kiltti mutta leikkisä ori. Välillä se esittää niin hirmuista hevosta, mutta muuttuu hetkessä villiäisestä viilipytyksi kun vähän rapsuttaa korvien takaa. Tarhassa Osku riehuu yleensä mahdottomasti, se onkin hyvä keino purkaa liiat energiat ennen ratsastusta.

Hoitaessa Osku hypistelee harjaajan vaatteita, leikkii harjoilla jos ne on jätetty liian lähellä ja käännähtelee yllättäen niin että hoitaja saa varoa varpaitaan. Taskuista se vainuaa kaikki herkut ja imuroi ne hetkessä suuhunsa. Harjan letitys ja muut pitkäveteiset puuhat saavat Oskun huokailemaan äänekkäästi, se ei jaksaisi seistä paikoillaan tarpeeksi kauan.

Ratsuna Osku on erittäin vauhdikas, jarruja ei tunnu löytyvän mistään. Kaiken lisäksi Osku on todella vahva joten välillä erimielisyyksiä sattuessa tulee ongelmia jo pelkästään Oskun voimien ja koon kanssa. Maastossa ratsastamista se rakastaa, mutta kotiinpäin Osku kiitää aina hirmuista vauhtia ja pysähtyy vasta tallipihalla. Jos sitä yrittää hidastella, se kiskaisee ratsastajalta ohjat käsistä taikka pudottaa tämän taitavalla yllätysliikkeellä ja rynnii täyttä vauhtia kotiin. Siinä mielessä Oskun ominaisuus on hyvä, että sen kanssa voi lähteä kauemmaskin haahuilemaan. Jos eksyy, tarvitsee vain antaa Oskulle vapaat ohjat ja ottaa luja ote harjasta. Osku löytää kyllä tien kotiin. =)

Esteiden hyppäämistä se rakastaa vaikkei kovin korkeita ylitäkään. Radalle päästyään Osku innostuu niin että kaahottaa hirmuista vauhtia esteiden yli pahemmin ratsastajan ohjeita kuuntelematta. Sama juttu maastoesteillä, paitsi niistä Osku pitää vielä enemmän kuin tavallisista. Kouluradalla Osku on ihmeen rauhallinen, se suorittaa ohjelman ihmeempiä höseltämättä ja jopa kuuntelee ratsastajaa koko ajan. Koulupuolella Osku on kaikin puolin rauhallisempi, joten ehkäpä se on enemmän sen alaa.

i. Iberia
cleveland bay, 166 cm, ruunikko
ii. Tigger (evm)
cleveland bay
iii. evm
-
iie. evm
-
ie. Adalmina (evm)
cleveland bay
iei. evm
-
iee. evm
-
e. Odessa
cleveland bay, 162 cm, ruunikko
ei. Obelix (evm)
cleveland bay
eii. evm
-
eie. evm
-
ee. Inessa (evm)
cleveland bay
eei. evm
-
eee. evm
-

Kilpailut

Jälkeläiset

14.11.2002 t. A New Hope SS (e. Luisen 'S)

Kuvagalleria

Päiväkirja, valmennukset

© 2014 Emma & sandi | Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.

Otsikon kuva © Joe Dunckley