Talli on lopettanut toimintansa.
Tämä on virtuaalihevonen - This is a SIM-game horse, it has nothing to do with real life.

Jacinthe de Poemé

#8175 - http://www.anfarwol.net/windsor/p/jacinthedepoeme
Hevosella ei ole vielä kuvaa.
NimiJacinthe de Poemé "Hiisku"
Rekisterinumero VH14-121-0048
Syntymäaika01.10.2014
Ikä, ikääntymistapa 112-vuotias ( VHKR, 22.02.2024 )
Sukupuolitamma
Rotuselle francais
Säkäkorkeus165 cm
Väriruunikko
KasvattajaPoem's Warmbloods
Omistajasandi (VRL-07737) & Emma (VRL-01062)
Ex-om. / tuoja
Kilpailulaji ja tasoyleispainotteinen, Ko Va B, Re 150 cm

Hiisku on hyvin tavallinen tamma, perusmukava käsitellä ja ulkonäöltään massaan hukkuva. Toisinaan sillä on hyviä päiviä ja toisinaan huonompia, kuten varmaan jokaisella hevosella ja etenkin tammalla. Hiiskussa on hieman ahmatin vikaa, sen mielestä laitumella ainut järkevä puuha on syöminen, tamma ei varmasti tule portille vastaan jos maassa on vielä jotain vihreää nyhdettävää. Taluttaessakin eteneminen meinaa olla melkoista matelua, Hiiskun pitäisi saada maistella kaikkea ruohosta oksiin.

Hoidettaessa Hiiskusta paljastuu hellyydenkipeä puoli. Se rakastaa rapsutteluja eikä saa niistä tarpeekseen, vaan yrittää vähän väliä tuuppia hoitajaansa ja kerjätä lisää. Tamma nauttii harjaamisestakin oikein kunnolla, eivätkä muutkaan hoitotoimenpiteet tuota ongelmia. Kengittäjää se toisinaan hieman vierastaa, mutta käyttäytyy kuitenkin nätisti. Suitset saa laitettua helposti ja satulankin, satulavyö pitää kiristää vähän kerrallaan tai Hiisku ärsyyntyy.

Ratsuna tamma onkin sitten toista maata, usein saa kuulla kommenttia että miten noin hermoheikolla eläimellä voi edes tehdä mitään. Kouluradoilta tulee aina miinusta esiintymisen rauhattomuudesta, vaikka Hiisku osaakin vaativan tason asioita, se kulkee kuolainta purren ja häntä huiskien. Jos siis malttaa olla nätisti, monta kertaa suoritus keskeytyy tottelemattomuuden vuoksi. Hiiskun mielestä kaikki ilmassa liikkuva on aivan kamalaa, eli tuulisella tai sateisella säällä meno on melkoisen lennokasta tamman kavahdellessa jatkuvasti. Toisinaan jopa ohi pyrähtävä pikkulintu saa tamman sinkoamaan ilmaan. Esteillä Hiiskun paketti pysyy paremmin kasassa kun koko ajan tulee eteen uutta tehtävää, mutta mitenkään rauhalliselta sen suoritus ei sielläkään näytä. Tamma usein miltei pysähtyy pidätteestä ja jää lähes paikallaan laukkaamaan, kunnes syöksähtää esteelle. Tähän kun lisätään vielä satunnainen pään heittely ja hurjalta kuulostava korskahtelu niin jo heikompia hirvittää Hiiskun kyydissä tai yleisössäkin. Tamma on kuitenkin siitä luotettava ettei se koskaan yritä päästä ratsastajastaan eroon.

i. Bienveillaint D'Un Soir
sf, 166 cm, tummanruunikko
ii. J'Aimé de Conquérant
sf, 166 cm, musta
iii. Monsun GER
sf, 165 cm, ruunikko
iie. J'Diora
sf, 166 cm, ruunikko
ie. Bromfield Mirabelle
sf, 165 cm, ruunikko
iei. Impatient Damíen
sf, 162 cm, mustanruunikko
iee. Victoire
sf, 167 cm, ruunikko
e. Quiero's Bluelane
xx, 163 cm, ruunikko
ei. Mi Nor Aviator
xx, 167 cm, punaruunikko
eii. Milhous 15
xx, 165 cm, ruunikko
eie. Channa
xx, 165 cm, punaruunikko
ee. Quiero's Bluebell
xx, 162 cm, mustanruunikko
eei. Zinnsoldat
xx, 166 cm, ruunikko
eee. North Bell
xx, 161 cm, ruunikko

Kilpailut

Jälkeläiset

Kuvagalleria

Päiväkirja, valmennukset

© 2014 Emma & sandi | Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.

Otsikon kuva © Joe Dunckley