Talli on lopettanut toimintansa.
Tämä on virtuaalihevonen - This is a SIM-game horse, it has nothing to do with real life.

Greymask's Francescana

#2734 - http://www.anfarwol.net/windsor/p/greymasksfrancescana
Hevosella ei ole vielä kuvaa.
NimiGreymask's Francescana "Frankie"
Rekisterinumero VH14-011-0485
Syntymäaika20.06.2002
Ikä, ikääntymistapa 21-vuotias ( IRL, 03.12.2023 )
Sukupuolitamma
Rotuhannover
Säkäkorkeus155 cm
Värimustankimo
KasvattajaGreymask's Warmbloods
Omistajasandi (VRL-07737) & Emma (VRL-01062)
Ex-om. / tuoja
Kilpailulaji ja taso, Ko He A, Re 90 cm

Frankie on pirteä ja elämäniloinen pikkutamma, pilke silmäkulmassa se leikittelee hoitajansa kanssa. Harjatessa saattaa vaivihkaa napata lähistöllä olevia tavaroita ja siirrellä ne ruokakuppiinsa. Vesikipolla leikkiminen on myös hauskaa, etenkin silloin kun olisi tarkoitus suitset laittaa päähän. Frankie usein päättää juuri silloin että hänellä on jano ja hörppii vettä pienissä erissä ikuisuudelta tuntuvan ajan. Paitsi silloin kun ollaan lähdössä koulua treenaamaan ja tavalliset suitset onkin vaihtuneet kankisuitsiin. Frankie tykkää kovasti kouluratsastuksesta ja on aina innoissaan kun huomaa että nyt ollaan menossa 'ratsastamaan kunnolla'. Esteistäkin se toki pitää mutta vain pieninä annoksina koulutreenien välillä. Maastossa Frankie tuppaa säikkymään kaikenlaista, tuulisella säällä maastoilu onkin ihan mahdotonta. Lentävät lehdet, takamukselle tipahtelevat sadepisarat tai oksien rasahdukset ovat Frankien mielestä k-a-m-a-l-i-a, puhumattakaan hirmuisista linnuista tai -kauheuksista kauheimmista- postilaatikoista.

Ihmisten kanssa Frankie on todella kiltti, tykkää kovasti rapsuttelusta ja yleensäkin siitä että joku on sen seurana. Pidempään yksin ollessaan se alkaa hirnumaan ja astelemaan edestakaisin karsinassaan, pihalla se ei moista harrasta joten Frankie onkin parasta pitää tarhassa niin usein kun mahdollista. Ilman seuraa se ei kyllä sielläkään viihdy, mutta yleensä löytyy joku joutilas heppa sen kaveriksi. Tallin tammalaumassa Frankie on häntäpään hevosia, ei sitä kovasti kiusita muttei kyllä suositakaan. Tarhassa kahdestaan se tulee toimeen kenen kanssa tahansa.

Ratsuna Frankie on mukava. Kokeneen ratsastajan kanssa siltä löytyy vauhtia, mutta se vaistoaa jos selässä istuukin joku osaamattomampi ja käyttäytyy silloin rauhallisemmin. Frankie on fiksu tamma, se huomaa kyllä jos ratsastaja tekee virheitä, mutta ei ala kiukuttelemaan niiden takia. Ei se silti ole mikään ajatuksen voimalla toimiva automaatti, selkeistä avuista se pitää ja tottelee niitä mielellään, epäselvissä tilanteissa se saattaa pysähtyä kesken kaiken ja vilkaista ratsastajaa kuin sanoakseen että 'jos et osaa päättää mitä tehdään niin ei sitten tehdä mitään'. Esteillä se ei niin välitä vaikka ratsastaja vaan matkustaisikin sen selässä, kunhan vetää oikeasta narusta ja näyttää mihin mennään niin Frankie hoitaa loput. Matalampia ratoja se hyppää ihan siististi, metri alkaa olla jo sitä luokkaa mille Frankie sanoo 'ei kiitos'. Kouluratsuna tämä typy on omalla alallaan, jääköön esteet suosiolla satunnaiseksi huviksi vaikka ehkä joskus pikkukisoissa käytäisiinkin hyppimässä.

i. Feinbrand
hann, 165 cm, ruunikko
ii. Scrumlo Victory (evm)
hannover
iii. evm
-
iie. evm
-
ie. Daufuz (evm)
hannover
iei. evm
-
iee. evm
-
e. Greymask's La Bamba
hann, 162 cm, mustanruunikko
ei. Lanzinger
hann, 167 cm, punaruunikko
VIR MVA Ch, KTK II
eii. Donau (evm)
hannover
eie. Gedina (evm)
hannover
ee. Weird Thing
hann, 160 cm
eei. Fjuer Gat (evm)
hannover
eee. Justin Flat (evm)
hannover

Kilpailut

Jälkeläiset

17.09.2002 o. San Francisco SS (i. Unforgiven F)
05.10.2002 t. Fragaria SS (i. Amorex)
29.09.2010 t. Toscana Winds (i. Routzell 99)
01.01.2011 t. Françoise Winds (i. Love Supreme AIR)
01.01.2011 o. Foehn Winds (i. H.T. Chinook)

Kuvagalleria

Päiväkirja, valmennukset

© 2014 Emma & sandi | Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.

Otsikon kuva © Joe Dunckley