Anfarwol Welsh Ponies & Cobs

Talli on lopettanut toimintansa.
Tämä on virtuaalihevonen - This is a SIM-game horse, it has nothing to do with real life.

Glacies Q

#4764
ponin kuva
© Twelvestep Pony Farm
Lisää kuvia sivun lopussa.
NimiGlacies Q "Lasu"
Rekisterinumero VH14-024-0155
Syntymäaika28.08.2004
Ikä, ikääntymistapa 14-vuotias ( IRL, 21.05.2019 )
Sukupuoliori
Rotuwelsh A
Säkäkorkeus115 cm
Värikimo
KasvattajaQuellë Avatharon
Omistajasandi (VRL-07737) & Emma (VRL-01062)
Ex-om. / tuoja
Kilpailulaji ja tasoyleispainotteinen, Ko He B, Re 85 cm

Lasu on ollut varsasta asti kasvattajallaan ja viettänyt hiljaiseloa Quellë Avatharonin kasvatustoiminnan loputtua. Meille ori tuli suoraan kasvattajaltaan 2014 keväällä.

© Mei, marjukka[at]maija-stina.net
Glacies Q, todellinen näyttely- ja kouluponi jo luonteeltaankin. Glacies on rauhallinen otus joka ei turhia stressaile muiden hätiköimisestä vaan elää elämäänsä rauhallisesti rentoutuen ja oleskellen - ei tosin saa luulla ettei tästä tammasta poveria tarvittaessa löydy, sitä löytyy nimittäin vähän liikaakin silloin.

Ratsastaa Glacies on mukavan pehmeä ja se myötää helposti niskastaan, tosin sen pitäminen siellä muodossa onkin jo vähän haasteellisempaa. Tavallisten kouluharjoitusten väliin tuovat esteharjoitukset mukavaa vaihtelua, jolloin Glacies etenee paljon korvat iloisesti hörössä ja luottavaisena.

Esteillä Glacies todella etenee usein korvat iloisesti hörössä ja energisenä, pomppien kuin aropupu esteiden yli. Glaciesin koulupainotteisuuden takia se hyppää välillä mielellään, välillä tosin se ei millään haluaisi tempaista itseään ilmaan. Glaciesille kelpaavat kaikki mahdolliset esteet aina 85:n senttiin saakka, sen jälkeen ei voi missään nimessä enää ratsastaja selässä ponnistaa ylöspäin.

Kouluratsastus on selvästi Glaciesin alaa. Se taipuu hyvin kulmissa ja keskittyy hienosti annettuihin tehtäviin tehden ne loppuun saakka. Laukka on ehdottomasti Glaciesin paras askellaji, sitä on helppo työstää tamman kanssa ja se on hyväkuntoinen joten jaksamista ei tarvitse kysellä. Glacies myös viihtyy kouluaitojen keskellä kuin kotonaan, se ei tunnu säikkyvän kirjaimellisesti mitään.

Maastoesteillä ja maastossa ylipäätään Glacies tuntuu miltei rentoutuvan. Maastoesteet Glacies ottaa selvästi mukavana vaihteluna kenttätyöskentelyyn, maastossa kävely on Glaciesin intohimo. Sen kanssa voi vaikka laukata löysin ohjin, Glacies käyttää liikkumavapautensa hyvin hyväkseen eikä yritä mitään äkkipysähdyksiä tai muutakaan.

Kisoissa ja näyttelyissä Glacies todella loistaa. Se ei turhia aikaile suoritusten aikana vaan tekee kaiken pyydetyn temponvaihteluista vastalaukassa suoritettuihin kulmiin ja muuhun. Näyttelyponina Glacies on myös omiaan, se seisoo kiltisti paikallaan arvioinnin ajan ja ravipätkissäkään ei ole moitteen sijaa.

Glacies on lempeä ja mukava poni hoitaa, tosin se ei pidä ylimääräisestä hälystä ympärillään. Glacies viihtyy hyvin omissa oloissaan, mutta kun pitäisi kisoihin lähteä ja alkaa puunaus, Glacies todella nauttii huomiosta. Pientäkään moitetta on tästä ponista vaikea löytää. :)

i. Starlight's Flying Without Wings
wA, 119 cm
KTK III, VWY-II
ii. Star's Golden Gift
wA, 118 cm, kimo
iii. Mustang's Genius
wA, 120 cm, kimo
Ch, KTK III
iie. Aloha Golden Alicé
wA, 121 cm, voikko
ie. DT Cute Felicia
wA, 119 cm
iei. Jääsaaren Felix
wA, 120 cm, rautias
iee. Metsälän Loveliness
wA, 122 cm, kimo
e. Skepperor's D'Amour
wA, 119 cm, kimo
ei. Windarf Snygg (evm)
welsh A
eii. evm
-
eie. evm
-
ee. Hardwan Laetitia (evm)
welsh A
eei. evm
-
eee. evm
-

Kilpailut

Porrastetut kilpailut

Ominaisuuspisteet

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 446.62
Nopeus ja kestävyys: 257.02
Kuuliaisuus ja luonne: 988.05
Tahti ja irtonaisuus: 237.48
Tarkkuus ja ketteryys: 885.07

Tasot

KRJ: 3 (maksimitaso 1, pisteet 1225.53)
ERJ: 4 (maksimitaso 1, pisteet 1434.67)
KERJ: 2 (maksimitaso 1, pisteet 703.64)
VVJ: 5 (maksimitaso 9, pisteet 1873.12)

Muut tapahtumat

Jälkeläiset

Kuva(t) © Twelvestep Pony Farm
ponin kuvaponin kuvaponin kuva

© 2014 Emma & sandi | Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.
Taustakuvio © Subtle Patterns