Síoraí Acres

http://www.anfarwol.net/siorai
Omistajat: sandi & Emma
Tallin käyttämät kasvattajanimet: Síoraí, Sír, Sands, S

Asukkaat

Tallin uutiset

07.06.2018 CAS 51 - Huippuori Síoraí Mapper siirtyy siitokseen
Säästeliäästi kilpailtu Síoraí Mapper lopettaa uransa vain 10 startin jälkeen huikeilla prosenteilla 100/100. 2v-kaudellaan se juoksi yhden startin ottaen heti maidenvoiton. Kolmivuotiaana ori keräsi Prix de L'Arc de Triomphen ja Breeders' Cup Turfin voitot. Viimeisellä kaudella edellämainittujen lisäksi Mapperin kruunua kirkastaa Sim Stayer Challengen voitto. Ori on nyt julkisesti tarjolla siitokseen. CAS 50 Mapperin isän Messengerin jälkeläisistä myös Comet Messenger MRC kunnostautui nappaamalla voiton Breeders' Cup Marathonissa.

08.01.2018 CAS 49 - CAS 48 Triple Crown -voittaja Lightfast Sír siirtynyt siitoskäyttöön
Triple Crown jäi kirjaimellisesti orin uran kirkkaimmaksi kruunuksi. Breeders' Cup Classic meni täysin penkin alle ja Lightfast Sír lopetti kilpauransa vain kahden kauden jälkeen. Muuten erinomaisen hyvin juossut ori on nyt siirtynyt siitoskäyttöön ja on myös julkisesti tarjolla, ensimmäisiä jälkeläisiä odotetaan syntyväksi CAS 50.

05.11.2017 CAS 48 - Lightfast Sír Triple Crown -voittoon!
Síoraí Acres sai ensimmäisen Triple Crown -voittajansa kun Lightfast Sír otti voiton myös päätösosasta. Ensimmäisestä startistaan lähtien lupaavasti juossut ori osallistuu vuoden lopussa vielä Breeders' Cup Classiciin.

03.11.2017 CAS 48 - The Acorn Stakes -voitto ennakkosuosikille
Sim Triple Tiara käynnistyi tänään ja ensimmäinen osakilpailu keräsi viisi osallistujaa. Muuten melko tasaisesta joukosta erottui Síoraí Acresin omistama sekä kasvattama Hourglass Sír. Tamman menestyksekäs 2-vuotiskausi päättyi hienosti Breeders' Cup Juvenile Fillies -voittoon. The Acorn Stakesin voitto avasi tamman 3-vuotiskauden, nähtäväksi jää jatkuuko meno samanlaisena kun osakilpailuja on vielä kaksi jäljellä.

© 2017-2019 sandi, ota yhteyttä kaikissa ongelmatilanteissa ja kysymyksissä
sähköpostilla, Keskustassa, LJ:n chatissa tai PLJ:n irc-kanavalla!