Anarchie

http://anarchie.altervista.org/
Omistaja: Anarchy
Tallin käyttämät kasvattajanimet: AX, AWB, QHA, O'Hea, Elds, von Wulf

Asukkaat

Tallin uutiset

26.09.2019 CAS 56 - Puffskein R1 Mini Tiara -sarjan voittoon!
"Ei tästä varsasta ihan näin hyvää povattu." Tulee tahtomattakin todettua, kun katsoo Puffin sukutaulua; sekä isän että emän ura sileillä päättyi allowanceen. Mutta tämä 4-vuotias shetlanninponi tamma otti ja pokkasi koko Mini Tiara -sarjakisan voito, tuosen samalla kotiin 50 000 v€ extra potin! Nyt sillä olisi hyvä tilaisuus menestyä myös Ponybreeders' Cup Gold Tiara kisassa, mutta omistaja joutunee jälleen miettiä, mitä tekee. Tammalla kun on takanaan vain yksi kisa, jota se ei ole voittanut, allowance tason startti, jossa se kuitenkin sijoittui toiseksi. Tällaista aarretta ei halua kilpailuttaa liiaksi...

04.07.2019 CAS 55 - Mini Tiara & Crown -sarjan voittaja ja menestyjä!
Lakeishan laukkaura lähti rullaamaan vasta 4 vuotiskaudella, ja nyt tamma otti ja pokkasi Mini Tiara sarjakilpailusta 3 voittoa, lunastaen samalla 50 000 v€ extra potin nimiinsä. Vau! Sarjavoitolla se on lunastanut myös paikan Ponybreeders' Cup Gold Tiaran päälähtöön, mutta omistaja joutuu todella harkita, ilmoittaako tamman tähän kovatasoiseen kilpailuun. Tallin toinen menestyjä oli ori Kermanshah, joka voitti Mini Crown lähdöistä 2, jääden viimeisessä toiselle. Se hävisi Mehrdadille, joka vuorostaan sijoittui kahdessa ensimmäisessä lähdössä sijalle 4. Piristymällä viimeiseen lähtöön se kuitenkin vei tallikaveriltaan mahdollisuuden extra pottiin. Kaiken kaikkiaan olen äärimmäisen tyytyväinen ponieni menestykseen näissä karkeloissa.

04.01.2019 CAS 53 - Sim July Cup Turf -sarjan menestyjiä.
Vasta vanhemmalla iällä laukkauransa aloittanut tamma Xaohroa voitti upeasti nurmella juostun Sim July Cupin kaikki osat ja pokkasi bonuspotin Anarchieen. Saman tallin toinen hevonen, Vardon, pärjäsi sekin samassa sarjassa hyvin, sijoittuen kaikissa osakilpailussa neljän parhaan joukkoon. Kisat jäänevät parivaljakon viimeisiksi, edessä niillä on siitosura, ja toivottavasti pitkä ja vaivaton eläke.

© 2017-2022 sandi, ota yhteyttä kaikissa ongelmatilanteissa ja kysymyksissä sähköpostilla!