Tämä on Googlen välimuistitallenne kohteesta http://tuima.net/kleidit/riia.htm. Tämä versio sivusta tallennettiin 10. tammikuu 2014 20:24:53 GMT. Nykyinen sivu voi näyttää erilaiselta. Lisätietoja
Vinkki: löydät hakutermisi sivulta nopeasti painamalla Ctrl+F tai ⌘-F (Mac) ja käyttämällä näkyviin tulevaa hakupalkkia.

Tekstimuotoinen versio
 
virtuaalihevonen
Rhiannon F

     
Nimi:Rhiannon F, "Hami, Riia" Rekisteröinti:
Rotu: oldenburgin hevonen Sukupuoli: tamma
Syntynyt:12.6.2010   4v 12.06.2014 Väri ja säkä:ruunikko, 168 cm
Työnkuva: koulutuksessa oleva kilparatsu Kapasiteetti: VaB, 160cm
Kasvattaja, tuoja: Faconde Omistaja: Meiju K. VRL-12530
Riia ikääntyy reaalisti.

Tästä pääset lukemaan Meijun turinoita!

Hiioink, hiioink, täältä tulee Hamii. Jep tämä luonteeltaan paljonkin aasia muistuttava tamma on siis omapäisyyden huippuosaaja. Hami on ihmisystävällinen, eikä varmasti ilkeä tai muutakaan, mutta se haluaa aina saada oman tahtonsa läpi. Hevonen voi päättää, vaikka kulkevansa koko päivän vaan taaksepäin ja sehän sitten kulkee koko päivän vaan pakittamalla... Ei siis ihan mikään maailman lutuisin aasinpoikanen no ei vaineskaan, Hamissa ei ole mitään aasimaista, paitsi se luonne.

Tallissa Hamppa yleensä torkkuu alahuuli roikkuen, toinen takanen rennosti länkällään. Tamma ei vaivaudu heräämään vaan nukkuu niin kauan, kuin mahdollista (lue siihen saakka kun se työnnetään ulos karsinasta). Harjaamisesta Hami nauttii, vaikkei se ulospäin näykkään. Tamma on oikein turvallinen hoitaa, ellei se satu soisin päättämään. Varusteet hevonen antaa asentaa paikoilleen kaikessa unisuudessaan, samalla sitä kannattaa jo vähän tökkiä hereille (: Taluttaessa Hamille suosittelisin aina laittamaan narun vähintäänkin turvan ympärille, mielummin ketjun suuhun sillä se on tammalle otollisinta aaseiluaikaa. Pienikin dinonhaju ja hevonen kiipeää jo lähimpään puuhun tai päättää nelistää hurjana aavikolle.

Ratsastaessa tamma on ihanteellinen. Siitä ei juurikaan moitittavaa löydy ja yllättävää kyllä yleensä se tekee juuri mitä pyydetään (eikä mitä se haluaa). Kouluratsastus ei ole Hamin mieleen, mutta se tekee silti parhaansa. Tammasta ei rakenteenkaan puolesta ole kouluhevoseksi, mutta kaikesta huolimatta se kulkee peräänannossa suunnilleen automaattisesti. Pyöristyminen on kuitenkin jo vähän pidemmän vatkaamisen tulosta. Hamppa saattaa innostua varsinkin laukassa kokeilemaan omia reittivalintojaan ja rajojaan siinä samalla ja jos ratsastaja ei pidä sitä kurissa voi koko loppuhomma mennä ihan pieleen. Hami nimittäin alkaa kiukkuamaan, koska tulee epävarmaksi ratsastajan epäjohdonmukaisuudesta. Esteillä tamma on kotonaan, se on tarkkajalkainen ja sen verran herkkäkin, että esteiden välillä riittää kun ratsastaja tietää minne haluaa ja sitten vaan antaa Hamin hoitaa. Tamma on tasainen suorittaja ja sillä on erittäin kaunis ja pyöreä hyppytyyli. Liian pitkä toisto ei tule kuuloonkaan, Hamppa alkaa kuumua varsin helposti ja jos puomeja tulee alas esteet saavat tuta Hamin raivon, joka koostuu erinäisistä pukeista ja turhautumishypyistä. Hevonen haluaa miellyttää aina ratsastajaansa.

Kisoissa Hami on tavallista jännittyneempi, eikä se oikein nauti vieraiden hevosten tapaamisesta. Pahaa tamma ei kuitenkaan tee, mutta odottelee omaa lähtövuoroaan mieluiten hevoskuljetusautossa. Radalla se antaa aina kaikkensa ja jos ratsastaja vaan uskaltaa antaa mennä, Hami kyllä kiitää radan läpi uskomattoman nopeasti. Kuljetusautossa hepo viihtyy, kunhan se on paikoillaan. Liikkuvassa kopissa Hami stressaa helposti ja tarvitsee aina rauhallista matkaseuraa.
© Hay

i. Stark Adler
old, prn, 169 cm
ERL-III, ERJ-II, YLA2
ii. Marwin Gleich
old, prn, 172 cm
iii. Mark Fölner
old, rt, 166 cm
iie. Gleisha Kate
old, prt, 169 cm
ie. Adelia Kisheim
old, rn, 166 cm
iei. Mevert
old, prn, 171 cm
iee. Katerineis
old, m, 165 cm
e. Rio Regalia
old, rn, 169 cm
ERL-III, ERJ-II, YLA2
ei. Made My Luke
old, km, 158 cm
eii. Foolish Pleasure
old, hkko, 160 cm
eie. Misty Audacity
old, km, 155 cm  
ee. Turtle Dove
old, km, 165 cm
eei. Micro Mini
old, m, 167 cm
eee. Totally Awesome
old, rn, 163 cm
Jälkeläiset Jalostuskäyttö
Ninni ei ole tarjolla jalostukseen.
Esteratsastus, KRJ
0 sijoitusta, joista 0 voittoa.tämä on virtuaalihevonen. kuvat: Midas-Touch Warmblood Stud, thank you. tekstit: Meiju K.