Tämä on Googlen välimuistitallenne kohteesta http://www.freewebs.com/hann-ori/. Tämä versio sivusta tallennettiin 26. joulukuu 2013 18:23:24 GMT. Nykyinen sivu voi näyttää erilaiselta. Lisätietoja
Vinkki: löydät hakutermisi sivulta nopeasti painamalla Ctrl+F tai ⌘-F (Mac) ja käyttämällä näkyviin tulevaa hakupalkkia.

Tekstimuotoinen versio
 
Katmar's Gerkko


Ori muistoissamme, s. 19.03.2003 - k. 02.04.2005, kuollut 16 vuotiaana.
Hyvää ystävää muistaen; erityisesti Larinda S. (laya) sekä muut tallin hevoset

PERUSTIEDOT

» Nimi: Katmar's Gerkko
» Kutsumanimi: Kerkko
» Rotu: hannover
» Syntymäaika: 19.03.2004
(täyttää 19.04.2005 13 -vuotta)
» Sukupuoli: ori
» Väri: -
» Säkäkorkeus: 165 cm

» Omistaja: Larinda S. (laya)
» Ex-omistaja: sirja
» Kasvattaja: Katin ja Marin Talli
» Kotitalli: Piensiittola Sympatia

» Koulutustaso : ko Va A, re 110 cm, ih 120 cm, me 90 cm
» Painotus : este-/koulupainotteinen

KISAKALENTERI

Kerkko osaisi ihan melko hankaliakin kouluohjelmia, mutta sillä on tapana koheltaa vähän liikaa, eli se ei ole kovin edustava kouluratsastuskisoissa. Yleisesti se kyllä osaa, jos se jaksaa keskittyä ja ratsastaja vaatii tarpeeksi ja hyvin, että Kerkko ymmärtää, mitä ratsastaja yrittää sanoa sille. Sen takia koulua ratsastettaessa Kerkolla tulee aina olla mukana raippa ja pohkeita kunnolla, kokeneempi ratsastaja voi käyttää kannuksiakin, mutta niitä Kerkko saattaa pelätä. Esteillä se taas vahvistuu ja saa ihme vimman hyppiä minkä kerkeää, joten ainaan aloittelijan estetunnille se ei kelpaa ratsuksi. Esteillä se ei tarvitse todellakaan raippaa eikä muitakaan keinotekoisia apuja. Esteille Kerkkoa yritetään kaikin voimin panostaa ja saada siitä kunnon esteratsu vaikka kisailemaankin. Maastoratsuksi Kerkko on ihanteellinen niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin, siellä se rauhoittuu ja jaksaa keskittyä ympäristöönsä. Monet ovat kehuneet Kerkon laukkaa ja myös raviakin, sillä on todella erittäin ihanat askellajit, joihin jää kiinni, kun sitä kerran kokeilee.

Kerkko rakastaa rapsutusta, varsinkin korvien takaa, yli kaiken. Se näyttää aina uuden paikan, josta sitä tulisi rapsuttaa, ja on lopetettava aina ennen kuin se menee täysin solmuun. Tämän takia siitä pitävätkin varsinkin pienemmät lapset, jotka rapsuttelevat ja rapsuttelevat Kerkkoa vaikka kuinka kauan. Harjauskin on Kerkon mieleen, varsinkin jalkojen. Se pitää kaikenlaisesta käsittelystä ja eritoten uimisesta. Se katsoo aina laitumellaan kohti järveä ja lähes näkee, mitä se ajattelee: uimista. Se pitää vedestä ja kaikenlaisesta muustakin loiskuvasta. Kun päästään pesupaikalle, se ajattelee heti, että jippii, taas uusi leikki, otappas elävä vesi kiinni minut! ja saattaa lähteä juoksemaan, joten silloin se täytyy laittaa kunnolla kiinni ja varmistetusti.

Kävelee yleensä nätisti hoitajan vieressä, kun sitä talutetaan, mutta todellakin kannattaa varoa niitä pesupaikkoja, missä se villiintyy täysin, ellei hoitaja ole tarkkaavainen. Kerkko osaa kulkea myös niin, ettei se tarvitse narua, kunhan hoitaja muistaa tulla sen vieressä eikä edessä. Joskus jollakin ihmisellä se saattaa testata hermoja koettamalla liiskata varpaat, mutta yleensä se kuitenkin kävelee kauniisti hoitajan vierellä välillä puhisten. Mutta jos sen päästää syömään ruohoa kesken talutuksen, sitä onkin sitten jo vaikeampi saada pois puskasta.
Luonne : kuparik

 Isä Germit  Isänisä tuntematon
 Isänemä tuntematon
 Emä Lotus  Emänisä tuntematon
 Emänemä tuntematon

JÄLKELÄISET
13.03.2005, t. Wan's Rachana (e. Waterfall's Dominating)
03.03.2005, t. Wan's winnie (e. Waterfall's Dominating)
22.02.2005, o. Wannabe Walton (e. Waterfall's Dominating)
08.02.2005, t. Devil's Cradle of Nouvel (e. Ne que Haleine)
07.02.2005, o.Gerfal Wannaben (e. Waterfall's Dominating)
03.02.2005, t. Dogefiel Wannabe, (e.Waterfall's Dominating)
20.01.2005, o. Wan´s Agile Da Aquila (e. Waterfall's Dominating)
16.01.2005, o. Wannabe Gothic (e. Waterfall's Dominating)
24.12.2004, o. Wan's Snowman (e. Waterfall's Dominating)
01.12.2004, Wan's Fennette, petra@jacisse.net (e. Waterfall's Dominating)
18.11.2004, t. Drucilla Troy (e. Rivulet's My Destiny)
01.11.2004, t. Wan's Ci-Attack (e. Waterfall's Dominating)
25.10.2004, o. Wannabe Rockstar (e. Waterfall's Dominating)
21.08.2004, t. Paradisa (e. Souls Linnea)