Tämä on Googlen välimuistitallenne kohteesta http://www.freewebs.com/barboes/coop.html. Tämä versio sivusta tallennettiin 17. tammikuu 2014 08:50:52 GMT. Nykyinen sivu voi näyttää erilaiselta. Lisätietoja
Vinkki: löydät hakutermisi sivulta nopeasti painamalla Ctrl+F tai ⌘-F (Mac) ja käyttämällä näkyviin tulevaa hakupalkkia.

Tekstimuotoinen versio
 
Jaj Amor
Virtuaalihevonen / A SIM game horse

Jaj Amor

Kuvagalleria

 


Perustiedot

Hevosen nimi Jaj Amor Kasvattaja Tuontihevonen
Kutsumanimi Coop Omistaja Barboes TB
Ikä 17v. (IX) Hoitaja ei oteta
Rekisterinumero - Painotus Siitostamma
Rotu
Sukupuoli
Englantilainen täysverinen
Tamma
Koulutustaso Ko: He B, Re: 80 cm
Väri/merkit Rautias Arvonimet
Voittosumma
-
-
Säkäkorkeus 162 cm

Hevosen tarina

Coop on uusi hankinta Barboesiin siitostammaksi. Tamma ostettiin 22.4.2008 talliin ja sillä on jo yksi varsa, joka tuli myös yhtäaikaa Barboesiin Coopin kanssa. Jokaisen Coopin varsan etuliitteeksi tulee Barboes - kasvattajanimen perään "Jaj".

Coop on tuontihevonen, joka on aikoinaan kisannut muutaman kilpailun laukoissa. Tamma on menestynyt kohtalaisesti, joskin tulokset eivät meidän kisakalenterissamme näy.

Coopin ensimmäinen varsa Jaj Poppenhagen on menestynyt kohtuullisesti laukoissa, tällä hetkellä kolmivuotiaana ori on Grade III-tasolla. Toinen varsa Barboes Jaj Wilhelmine on vasta aloittanut kisaamisen, sijoittuen neljän parhaan joukkoon kummassakin kisassaan. Tamman uusin varsa Barboes Jaj Finalén puolestaan on vastasyntynyt, eikä se jää Barboesiin kisaamaan, vaan se myydään vieroituksen jälkeen uusien haasteiden eteen.

26.8. alkaen tamma saa levätä ainakin yhden astutuskauden, eli emme teetä sillä varsaa pitkiin aikoihin. Muutenkin Jaj-linjaisien varsojen määrää pyritään hieman vähentämään, sillä kasvatustoimintamme on vielä melko pientä, eikä samansukuisia hevosia ole silloin varaa pitää paljon.

Luonnekuvaus

Yleisesti: Coop on melko rauhallinen ja ystävällinen tamma, joka viihtyy hevoskavereiden seurassa. Coopin kanssa tulee harvoin ongelmia millään saralla, sillä tamma on kuin itse kärsivällisyys. Toisinaan saattaa olla hieman omistushaluinen uuden varsan kanssa, mutta ajan myötä sekin hupenee.

Hoitaessa: Coop on nautiskelija, joka seisoisi harjailtavana vaikka vuoden päivät putkeen, kunhan joku välillä heittäisi hieman ruokaa eteen. Coop tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, eikä pane pahakseen hieman oudompaakaan hoitajaa. Kaikin puolin unelmallinen hoidettava.

Ratsastaessa: Coop on menohaluinen, mutta käsissä pysyvä tamma, joka rakastaa vauhtia, vaikka eläkkeellä jo onkin. Sen kanssa pystyy tekemään vauhdikkaampiakin lenkkejä, mutta kuitenkin tamman kunnon huomioiden. Ulkosalla Coop ei pelkää mitään, hieman kiihdytteleviä autoja saattaa hätkähdellä, mutta ei muuta. Ei missään nimessä pahankurinen, vaan hyväkäytöksinen tamma tälläkin saralla.

Kisoissa: Coop on aikoinaan kisannut muutamia kilpailuja, joissa se oli kohtalainen. Kisoissa Coop stressaa hieman liikaa, mikä vaikuttaa usein kisasuoritukseen.

Sukutaulu

i Tuntematon ori ii ? iii
iie
ie ? iei
iee
e Tuntematon tamma ei ? eii
eie
ee ? eei
eee

Jälkeläiset

Synt. Varsan nimi Isä Omistaja
CAS V Jaj Poppenhagen Tuntematon ori Barboes TB
6.6.2008 Barboes Jaj Wilhelmine Fre's First Patronus Barboes TB
20.8.2008 Barboes Jaj Finalén Better Agreement 

Barboes TBCopyright

CopyrightUlkoasu © Tidamin Kopiointisivut ja Frida
Photos © Oakwoodfarm | http://www.oakwoodfarmtb.com