Anffilan ponitalli

Tämä on virtuaalihevonen - This is a SIM-game horse, it has nothing to do with real life.

Heart of Night Has a Criminal

#4455
Hevosella ei ole vielä kuvaa.
NimiHeart of Night Has a Criminal "Murina"
Rekisterinumero
Syntymäaika16.05.2002
Ikä, ikääntymistapa 21-vuotias ( IRL, 24.02.2024 )
Sukupuoliori
Rotubrittiläinen ratsuponi, BRP
Säkäkorkeus139 cm
Värirautias
KasvattajaHanna L.
Omistajasandi (VRL-07737) & Emma (VRL-01062)
Ex-om. / tuoja
Kilpailulaji ja tasoyleispainotteinen, Ko He B, Re 80 cm
© kasvattaja

Murina on hauska sekoitus energisyyttä ja laiskuutta. Se on erittäin lunkki tapaus, vaikkakin silloin tällöin maastossa ollessa se voi olla oikea höyryveturi. Murina on mukava poni, jonka vanhemmat ovat niin erilaisia kuin olla ja vaan saattaa. Niin luonteeltaan kuin ulkonäöltään. Emänä pieni, ystävällinen ja utelias highland-tamma, ja isänä kuuma ja pomottava ox-ori. Mutta tulokseen olen erittäin tyytyväinen. Murina osaa olla välillä ihka uteliaskin emänsä tavoin, mutta useimmiten se jättää uteliaisuuden muiden hevosten hommaksi, ja pitää itse ruokalepoa.. tai sitten härnää tarhakavereitaan.

Murina onkin tarhassa ollessaan oikea tuholainen. Se näykkii ja kiusii muita hevosia, ja sitten juoksee kamalaa vauhtia karkuun kun joku suuttuu sille. Luultavasti siinä on kyllä mukana vielä aika paljon tuota nuoruuden hulluutta, onhan Murina vasta vajaa viisivuotias poninpentele. Tarhaan sille on aina pakko jättää riimu päähän, koska sitä ei koskaan tiedä milloin se on energisellä tuulella, ja sitä saakin silloin aina pyydystää lähemmäs puolituntia! Murina on taluttaessa yleensä erittäin rauhallinen tapaus, ja menee sinne minne sinäkin, joskin pienellä viiveellä.. se ei paljoa perusta uusista asioista, tai noh, ei välitä niistä sillä tavalla, että olisi kovin kiinnostunut tai pelokas. Sille on sama, nukkuuko se yönsä kotitallissa omassa karsinassaan, vai vieraassa tallissa pihatossa. Murina onkin erittäin sopeutumiskykyinen.

Hoitaessa poika voi vähän vikuroida, päätä se yrittää heitellä, ja vähän näykkiä. Sitä häiritsee myös suuresti, jos kavioiden kanssa puuhataan kauan, ja senpä takia kengittäjillä on aina mukava pieni kamppailu tämän pojan kanssa, kun vähän väliä pitäisi nostella kavioita, ja pitää niitä kauan ilmassa. Murina tykkää aina nuokuksia maassa, ja senpä takia se on usein suhteellisen likainen, ja harjaus kestää kauan. Se ei kuitenkaan useimmiten siitä häiriinny, vaan nauttii silmät puoliummessa, mikäli hoitaja osaa harjata kunnolla painaen ja harjaa pyörittäen. Tosin takajalkojen välistä ja päästä harjattaessa se yleensä yrittää jotain ilkikurista.

Murina on sellainen "tavallinen" löntystäjä, ei mene hirmuvauhtia, mutta ei ole toisaalta mikään matelijakaan. Se menee ihan nätisti ratsastajan apujen mukaan, mutta sille tarvitaan kovia otteita, ja raipasta on aina hyötyä tällä pojalla ratsastaessa. Murina ei oikein myöskään pidä siitä, jos se joutuu yksin kentälle, ja täten se on välillä oikea murheenkryyni kun on järjestetty tallilla harjoituskisat, koska se pyrkii niin kovin muiden hevosten luokse. Murinalla on hyvä hyppytyyli, ja se hyppääkin ihan mukavankorkuisia esteitä kokoisekseen poniksi. Koulua se menee silloin tällöin vähän nihkeästi, mutta välillä jopa Murina innostuu oikein kunnollisiin väistöihin sun muihin hömpötyksiin.

Murinalla on ihan mukava ja erittäin korkea sekä pyöreä laukka, mutta ravi on useimmiten oikeata tuskaa. Kun sillä menisi pitkän aikaa kerralla, siihen ehkä tottuisi, mutta noina tunnin tai vajaan heittoina se on ihan kamalaa istua siellä pompotuksessa. Noh, kaikkea ei voi saada samassa ponissa. Murinaa on ajettu takaapäin myös jonkin verran, ja se tuntuu pitävän siitä, että saas nähdä, jos joku päivä heitän sille kärrytkin perään..

i. AM Santa Wolf
ox, kimo
ii. Wolf of Safir
arabialainen täysiverinen
iii. Flame Wolf (evm)
arabialainen täysiverinen
iie. Chocolate of Safir (evm)
arabialainen täysiverinen
ie. Shenia Mona
ox, kimo
iei. Dream Kiss
ox, kimo
iee. Pikku-Raha
ox, kimo
e. Chestnut's Afrodite
ylämaanponi, 132 cm, hallakko
ei. Leader's Layout
ylämaanp, 145 cm, tummanruunikko
eii. tuntematon (evm)

eie. tuntematon (evm)

ee. Moonbeam Girl
ylämaanp, 138 cm, ruunikko
eei. tuntematon (evm)

eee. tuntematon (evm)

Kilpailut

Muut tapahtumat

Jälkeläiset

© 2014-2015 Emma & sandi | Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.