- 2014 joulukalenterin pääsivulle -

Kaikki luokat tuomaroi ja tulokset arpoo sandi, ellei toisin ole mainittu.

Päivän tapahtumat 02.12.2014

PLJ: Chilly Canter

Chilly Canter on Christmas Chasen ensimmäinen karsintalähtö ryhmän 2 poneille. Mukana karsintalähdön lisäksi myös sileän radan lähtöjä tasoilta maiden-G2 ryhmälle 2. Lisätiedot kutsusivulta.

KERJ:n alaiset porrastetut kenttäratsastuskilpailut

Mukana luokkia kaikilta tasoilta ja kaikilta vaikeusasteilta, lisätiedot kutsusivulta.

Pariponiravit

Vihdoin on saatu lunta maahan ja siitä innostuneina päätimme järjestää leikkimieliset poniravit. Jottei liian helpoksi menisi niin ravaava tiimi koostuu yhdestä ponista ja kahdesta ihmisestä, muuten tyyli on vapaa. Lunta on sen verran että pulkat sun muut luistavat hyvin. Juostaan lähtöpaikalta maaliin ja vielä uudestaan takaisin, matka on n. 500m suuntaansa. Nopeuden lisäksi myös tyylistä saa pisteitä, mielikuvitus siis liitämään varusteita ja asusteita valitessa! Ja kun raveista on kyse niin askellajina edes enimmäkseen ravi, vaikkei liioista laukoista hylätäkään.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 01.12.2014, osallistumiset osoitteeseen anfarwol@gmail.com otsikolla Poniravit 02.12. muodossa Poni - Ohjastaja + Ohjastaja Liitä mukaan myös kuvaus kilpailun kulusta.

Mukaan otetaan rajattomasti osallistujia, yksi ihminen voi osallistua vain yhden ponin mukana. Toisen ohjastajan ei tarvitse olla oikea henkilö. Tulokset ja tarinat tulevat tälle sivulle mahdollisimman pian vip-ajankohdan jälkeen.

Tulokset

Päivä valkeni kirkkaana ja pieni pakkanen teki ilmasta mukavan raikkaan. Osallistujia oli saatu mukavasti, poneissa tuntui olevan virtaa vaikka muille jakaa ja varustukseen oli selvästi nähty vaivaa. Oli noitia, tipuja, jouluisempaa lähestymistä sekä pinkkisöpöä pörröisyyttä. Lähtöpaikalla oli ruuhkaa ja oli suuren työn takana saada kaikki suunnilleen riviin rinnakkain, mutta vihdoin päästiin matkaan! Raviponi Stens Bravo näytti mistä hommassa on kyse ja pinkaisi huimaan kiitoon. Kauas eivät jääneet myöskään Cherries Jubilee ja Carusos Chinook, jotka tuntuivat nauttivan oikein kunnolla. Askellaji ei ihan ravi ollut, mutta vauhtia riitti kun ponit pistivät parastaan. Henrietta Q pinkoi aivan kannoilla, se tuntui vähän kammoksuvan kanapukuaan ja perässä keikkuvia tipusia. Peränpitäjäksi jäi Faunna's Legacy joka esitteli oikein tyylipuhdasta ravia. Fiktion Joonatan oli kyllä ollut vielä lähtöpaikalla muiden mukana, mutta nyt se näytti lentäneen aivan omaan suuntaansa ihmistensä erittäin mielenkiintoisista ohjastus- tai ohjaamattomuustyyleistään järkyttyneenä. Puolivälissä kaikki olivat saaneet jutun juonesta kiinni ja lumi vain pöllysi kun kääntöpaikalta kurvattiin takaisin maalia kohti. Kauhistuksen sekaisten kiljahdusten ja kannustushuutojen siivittämänä ponit syöksyivät eteenpäin Faunna's Legacyn pitäessä edelleen perää ohjastajiensa intouduttua laulelemaan. Ponimylläkkä ylitti maalilinjan ja aivan mahdotonta sanoa oli ensimmäinen, niin tasaiseksi lopulta meni kärkijoukkion osalta. Faunna's Legacy sipsutteli maaliin kauniisti ylhäisessä yksinäisyydessään ja Fiktion Joonatankin saatiin lopulta perille, vaikka se olikin eksynyt ihmisineen aivan toisille reiteille. Tuomaristo vetäytyi pohtimaan tyylipisteitä ponien ja ohjastajien jäähdytellessä. Lopulta sijoitukset saatiin päätettyä ja todettiin että jokainen osallistuja on palkittava jotenkin, onnittelut kaikille!

1. Carusos Chinook - Pulmu + Milja, harjasetti ja ruusuke - tyylikkäimmät asut, plussaa lähes kokonaan ravatusta radasta! 2. Cherries Jubilee - taffel + Lotta, harjasetti ja ruusuke - pinkkipörröisin joukkio, poni oli selvästi näistä nelijalkaisista innostunein! 3. Stens Bravo - Meeri N. + misery, harjasetti ja ruusuke - tyylipuhtain ravisuoritus, puvustukseen panostamalla olisi voinut voitto irrota! 4. Henrietta Q - Linnea + Anni, harjasetti ja ruusuke - harmi ettei äiti nähnyt koko kisaa, erittäin suloiset tipuset! 5. Faunna's Legacy - Suvi + Niina, harjasetti ja ruusuke - kaunein ravi, nopeus oli vähän niin ja näin mutta ehdottomasti siistein ja jouluisin valjakko! 6. Fiktion Joonatan - Viivuska + Lady, harjasetti ja ruusuke - mielikuvituksellisin varustus, itse suoritus ei valitettavasti ihan mennyt putkeen!

Tarinat luettavissa täällä.

Tausta publicdomainpictures.net, ikonit csscreme.com