- 2014 joulukalenterin pääsivulle -

Kaikki luokat tuomaroi ja tulokset arpoo sandi, ellei toisin ole mainittu.

Päivän tapahtumat 18.12.2014

PLJ: Donner Drive

Donner Drive on Reindeer Racen kolmas karsintalähtö ryhmän 3 poneille. Mukana karsintalähdön lisäksi myös risuestelähtöjä tasoilta maiden-G2 ryhmälle 3. Lisätiedot kutsusivulta.

KERJ:n alaiset porrastetut kenttäratsastuskilpailut

Mukana luokkia kaikilta tasoilta ja kaikilta vaikeusasteilta, lisätiedot kutsusivulta.

Tarina- ja tehtäväkilpailu

Tänään järjestetään melkein perinteinen aarteenetsintä! Lumet pääsivät välillä vähän sulamaan, joten ulkoa on helppo löytää kaikenlaista. Naapurit ja kyläläiset ovat tietoisia tapahtumasta eikä mitään erikseen kiellettyjä paikkoja lähiseudulla ole, mutta aivan toisten pihoihin ratsastelua olisi kohteliasta välttää. Tapahtumaan on varattu aikaa melkein koko päivä (klo 8-18), listan etsittävistä esineistä saa tallin toimistosta ja etsinnän voi suorittaa omaan tahtiin vaikkea useammallakin ponilla peräkanaa jos takamus kestää. 2010-luvulla kun ollaan, ei esineitä perinteiseen tapaan kerätä ja kuljeteta mukana, vaan kohteesta otetaan kuva. Tallilta on mahdollista lainata kameraa tai kameralla varustettua puhelinta.

Lista etsittävistä

- jotain metsässä kasvavaa syötävää
- jotain lintuihin liittyvää
- jotain puusta pudonnutta
- kukka
- jotain sinistä
- jokin metalliesine
- portti
- maatilan eläin
- vesi jossain muodossa
- jokin ulkona käytettävä kone/laite
- jotain punaista
- jotain jouluista

Kaikkia ei tarvitse löytää, mutta kaikkiin sopivia kohteita on kylällä useampia.

Osallistumiset viimeistään 17.12. osoitteeseen anfarwol@gmail.com otsikolla Tarina 02.12. muodossa Ratsastaja - Ratsu Liitä mukaan lyhyt tai pitkä tarina aarteenetsintäreissusta sekä kuvat löytämistäsi esineistä (esim. linkkeinä kuvasivuille, niistä voi myös koota kollaasin tai taiteilla muuten jos kuvien käyttöön/muokkaamiseen on lupa tai ne ovat osallistujan itse piirtämiä/kuvaamia). Tuotokset julkaistaan tällä sivulla tulosten yhteydessä. Anfarwol Acresin esittelysivulla on hieman kuvausta tallin sijainnista tarinoita varten.

~*~

Vain yksi urhea osallistuja saatiin, vaivannäkö palkitaan muhkealla loimella. Onnittelut voittajalle!

1. Emma P. - Kevätrinteen Velhotar, kuva Päätin sijoittaa "aarteenetsintäretkemme" päivän (lyhyeen) valoisaan aikaan. Pimeässä olisi kuitenkin hankalaa etsiä ja valokuvata vaadittuja kohteita. Kymmenen maissa kapusin Tarun selkään. Varmistin vielä, että satulalaukku on kunnolla kiinnitetty ja mukana ovat kamera sekä vara-akku. Naapureille huikkailin ohimennen joulutervehdykset.
Pitkä objektiivi osoittautui nappivalinnaksi, sillä hevosen kanssa ei ollut helppo lähestyä kaikkia kohteita. Eikä sitä hevosta viitsinyt karkuunkaan päästää. Onneksi Taru tuntui olevan oikein rauhallisella päällä tänään, ja seisoi melko nätisti aloillaan, kun räpsin valokuvia kamerallani.
Parin tunnin lenkin jälkeen palasin takaisin tallille. Kuvausreissulta tulikin melkoinen kirjo valokuvia. Nähtävästi virtuaalimaailman aikavääristymä mahdollisti samalla kertaa niin kesäiset kuin talvisetkin valokuvat.

Tausta publicdomainpictures.net, ikonit csscreme.com