- 2014 joulukalenterin pääsivulle -

Kaikki luokat tuomaroi ja tulokset arpoo sandi, ellei toisin ole mainittu.

Päivän tapahtumat 16.12.2014

PLJ: Comet Clear

Comet Clear on Reindeer Racen kolmas karsintalähtö ryhmän 1 poneille. Mukana karsintalähdön lisäksi myös risuestelähtöjä tasoilta maiden-G2 ryhmälle 1. Lisätiedot kutsusivulta.

VVJ:n alaiset porrastetut valjakkoajokilpailut

Mukana luokkia kaikilta tasoilta ja kaikilta vaikeusasteilta, lisätiedot kutsusivulta.

Lumiukkokilpailu

Rakenna lumiukko, ota siitä kuva (esim. printscreen -> http://snag.gy) ja lähetä nimesi sekä linkki kuvaan viimeistään 15.12.2014 osoitteeseen anfarwol@gmail.com otsikolla Lumiukko 16.12.

Voittaja valitaan äänestyksellä. Pääpalkintona luonnekuvaus, lisäpalkintoina päiväkirjamerkintöjä! Tulokset julkaistaan tällä sivulla mahdollisimman pian vip-ajankohdan jälkeen ja palkinnot toimitetaan vuoden loppuun mennessä.

Äänestyksen tulokset ja palkinnot

Onnittelut voittajalle ja muillekin! Voittaja oli ylivoimainen, loput tulokset niin tasaisia että kaikki palkitaan päiväkirjamerkinnöin. Ottakaa yhteyttä anfarwol@gmail.com ja kertokaa mille hevoselle palkintotekstin haluatte (sekä mahdolliset muut lisätoiveet tekstin sisällöstä). Tekstipalkinto on myös mahdollista vaihtaa esineeseen, joko valmiiseen (lista täällä, voi vaan napata mieleisen) tai jos värit/kuvat ei ole mieleen niin niitä voidaan muokata (toiveet sähköpostiin).

1. jensi., kuva - luonnekuvaus
2. taffel, kuva - päiväkirjamerkintä
3. Tossah, kuva - päiväkirjamerkintä
4. Emma P., kuva - päiväkirjamerkintä
5. Viivuska, kuva - päiväkirjamerkintä

Tausta publicdomainpictures.net, ikonit csscreme.com